Dag 6: Terug naar huis
10 mei 2024 - Woerden, Nederland
Hoi allemaal,
Vandaag zijn we weer terug naar huis gegaan. Helaas zit onze vakantie er weer op! We wilden allemaal niet, maar moesten toch!
De ochtend begon vanmorgen weer heeeeeeel erg vroeg. Helaas kon ik niet meer slapen, omdat ik weer aan het hoesten was. Ik had de hele dag gisteren nergens last van, maar helaas rond een uurtje of 03.30 uur kreeg ik een enorme hoestbui. Mama is toen bij mij gekomen. Helaas werkte het water en een speciaal zalfje niet. Mama is toen bij mij gebleven. Samen hebben we toen even in mijn bed gelegen. Helaas bleef ik hoesten. We wilden papa niet wakker maken, omdat hij zo ver moet rijden. Gelukkig kon papa blijven slapen. Uiteindelijk ben ik rond 05.20 uur weer in slaap gevallen en kon ik nog een uurtje slapen. Ook mama kon toen gelukkig nog wel even slapen.
Rond 06.15 uur ging de wekker. Papa en mama hadden gisteren al heel veel voorbereid en we hoefden alleen nog de koffers en de laatste spullen in de koffer te doen. We hebben nog even rustig gegeten en Yanick heeft de fles gekregen. Na het ontbijt en het inruimen van de laatste spullen konden we uiteindelijk rond 08.00 uur vertrekken.
Ik heb samen met Yanick nog even goed naar het Mickeyhuisje gezwaaid.
Het rijden ging in Frankrijk snel. Gelukkig hadden we geen gedoe bij de tolpoortjes. Dit was natuurlijk op de heenweg wel, maar nu ging het helemaal goed. Tegen de tijd dat we bijna bij de Belgische grens waren hebben we de eerste pauze gehouden. Yanick had ondertussen alweer lekker geslapen. Ik heb vooral met mijn knuffels gespeeld. Na deze stop mocht ik DVD kijken. Ik heb uiteraard gekozen voor Minnie en Mickey.
Ook in België reed het eigenlijk grotendeels goed door. Bij Antwerpen was het drukken en konden we een bepaald deel niet harder dan 50 km per uur.
Rond een uurtje of half twee reden we uiteindelijk de Nederlandse grens over. Hier hebben we ook even een korte pauze gehad. Helaas was het in Nederland stukken drukker. Veel mensen waren op de weg en we hebben dan ook nog de nodige file gehad. Uiteindelijk waren we rond 15.00 uur weer thuis. Yanick heeft tussendoor nog lekker geslapen. Het kleine slaapkopje heeft nog bijna 2 uur geslapen. Ik heb dit niet gedaan. Ik vond de filmpjes kijken veel te leuk. Ik merkte thuis wel dat ik moe was, maar ook thuis wilde ik niet rustig aan doen. Alle spullen die we weer uitpakten maakte mij weer helemaal blij! Mijn grote ballon was ook weer mee. Mama heeft deze toen weer opgeblazen. Superleuk!
Inmiddels liggen Yanick en ik al even te slapen. We waren echt heel moe dat we allebei gelijk sliepen toen we in bed werden gelegd. Nu dus even bijslapen/ slapen en dan nog lekker genieten van het weekend en van alle mooie momenten die we hebben gehad. Het was een supervakantie!
Liefs van Chiara, Yanick

Fijn weekend en geniet maar lekker na met alle foto's en leuke spullen! Lieve groetjes voor jullie alle 4 van ons😘